متفرقه
آشنایی با خواص خوراکیها- خرمالو از جمله میوههایی است که اگرچه در حالت نارس گس و سفت است ولی اگر آن را در دمای معمولی اتاق قرار دهید، به مرور خواهد رسید و نرم و شیرین میشود.
البته طعم و مزه آن به نوع خرمالو بستگی دارد؛ به این معنا که حتی بعضی از انواع رسیده نیز همچنان حالت گسی را دارند. خرمالو علاوه بر اینکه به صورت خام و تازه مصرف میشود، در آجیلمیوههای خشک نیز یافت میشود. در ضمن از پخته آن نیز به صورت مربا، مارمالاد و همچنین در انواع شیرینیها و کیکها استفاده میکنند.
خواص غذایی
خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامینهای B1، B2، B3 و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد؛ به همین جهت برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید شناخته شده است.
خواص درمانی
ـ خوردن خرمالوی رسیده برای افرادی که از سینهدرد در رنج هستند، توصیه میشود.
ـ میگویند اگر خرمالو را به صورت ناشتا میل کنید، برای درمان اسهال خونی بسیار مفید خواهد بود.
ـ خرمالو برای بیماران کبدی، کلیوی و نقرسی نیز مفید است.
ـ خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی خون میشود.
یک عدد خرمالوی 25 گرمی چه دارد؟
چربی |
0/10گرم |
ویتا مینc |
16/5 میلی گرم |
انرژی |
22کیلوکا لری |
کربوهیدرات |
0/2گر م |
پروتئین | 8/38 گرم |
منبع:beytoote.com
برای حمایت از ما میتوانید فایل زیر را دانلود کنید.
حجم:1kb